شما مي‌توانيد کوکو سبزي را با هر ناني که دوست داريد سر ميز بياوريد. اما معمولا اين غذا همراه با نان لواش، نان سنگک يا حتي نان فرانسوي سرو مي‌شود. خيارشور، گوجه فرنگي خرد شده، ماست معمولا در کنار بشقاب کوکو قرار داده مي‌شوند. اگر دوست داشته باشيد مي‌توانيد اين غذا را به صورت ساندويچي سرو کنيد.

طرز تهيه کوکو سبزي

مواد لازم

• 400 گرم سبزي کوکو (تره، جعفري، گشنيز، شويد)

• 2 عدد تخم مرغ

• کمي سير رنده شده

• نمک، فلفل و زردچوبه

• گردو و زرشک

• 1 قاشق غذاخوري آرد

• روغن

دستور العمل‌

• براي آماده کردن چاشني‌ کوکوي سبزي، 1 قاشق غذاخوري روغن را در ماهيتابه روي شعله ملايم حرارت دهيد.

• زرشک و زعفران دم کرده را به آن اضافه کرده و به مدت 1 دقيقه هم بزنيد. بعد از آماده شدن زرشک، آن‌ها را کنار بگذاريد.

• تخم‌مرغ‌ها را در يک ظرف مخلوط کن بزرگ بشکنيد. ادويه، نمک، فلفل، و زردچوبه را اضافه کنيد.

• با چنگال کمي آن را هم بزنيد. سير، مغز گردو، آرد و سبزيجات را به آن اضافه کنيد. مخلوط را با چنگال خوب هم بزنيد.

• کمي روغن را در يک تابه روي شعله ملايم حرارت دهيد.

• مخلوط آماده شده را در آن ريخته و در قابلمه را بگذاريد تا به خوبي برشته شود (حدود 15 الي 20 دقيقه). کوکو را برگردانده و به مدت 10 الي 15 دقيقه ديگر حرارت دهيد تا طرف ديگر آن نيز طلايي شود.

• کوبزي را به ظرف مورد نظر منتقل کرده و با استفاده از زرشک و گردو آن را تزئين کنيد.

منبع

چجوري يک کوکو خوشمزه درست کنم؟

چگونه سالاد سزار را با سس مخلوط درست کنم؟

بهترين سالاد ماکاروني را اينجوري درست کنيد

چگونه شيريني کشمشي درست کنم؟

چگونه شيريني باميه ترکي درست کنم؟

چگونه در 8 گام عدس پلو درست کنيم؟

کورن داگ چيست و چگونه درست مي شود؟

کوکو ,کنيد ,دقيقه ,هم ,يک ,مخلوط ,را در ,را به ,هم بزنيد ,حرارت دهيد ,شعله ملايم ,شعله ملايم حرارت

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

لینک کانال تلگرام قناری مطالب اینترنتی عصر ما darooha8 مجله سایت مطالب اینترنتی مرکز تخصصی طراحی مهندسی، ساخت، تولید و بازرگانی تجهیزات و ماشین آلات صنعتی حقوق بخوانيم ابزار دقیق