باميه يکي از شيريني‌هاي ايراني است. همچنين در بسياري از کشورها به عنوان تولومبا (ترکي استانبولي: tulumba‎) نيز شناخته مي‌شود چون اين دسر در غذاهاي سرزمين شام از امپراتوري عثماني سرچشمه گرفته است و هنوز هم در مناطق امپراتوري سابق باقي مانده است. اين شيريني يک خمير سرخ شده در شربت است و اغلب با زولبيا جفت مي‌گردد. مسلمانان ايراني غالباً از باميه و زولبيا در ماه رمضان هنگام افطار براي باز نمودن روزه خود استفاده مي‌کنند.


زولبيا و باميه


از مواد اوليه اين نوع شيريني مي‌توان به ماست و نشاسته و خميرمايه اشاره کرد که بعد از ترش شدن و به اصطلاح ور آمدن آن را به آرد اضافه مي‌کنند. سپس از تخم مرغ براي پف کردن باميه استفاده مي‌شود که البته اين روش به تازگي به کار مي‌رود و در گذشته کاربردي نداشته‌است؛ اين تنها تفاوت ميان باميه قديم با حال است. هنگامي که باميه آماده شد آن را در شکر قوام‌يافته مي‌اندازند تا شيره را به خود جذب کند.


 




شيريني باميه


 


مواد لازم


مواد لازم براي شربت شيريني باميه



  • 150 ميلي ليتر آب

  • 2 پيمانه شکر

  • 1 قاشق غذاخوري گلوکز

  • ? قاشق چايخوري آبليمو

  • 3 قاشق غذاخوري گلاب

  • ½ قاشق چايخوري پودر هل

  • ¼ قاشق چايخوري زعفران


مواد لازم براي شيريني باميه



  • 1 پيمانه آرد

  • 1 پيمانه آب

  • ? قاشق چايخوري نمک

  • 50 گرم کره در دماي محيط

  • 2 قاشق غذاخوري عسل

  • ½ قاشق چايخوري وانيل

  • 2 عدد تخم مرغ بزرگ


دستور العمل‌


طرز تهيه شربت باميه



  • در يک قابلمه شکر، آب، آبليمو و گلاب را اضافه کنيد و اجازه دهيد مواد روي حرارت بالا به جوش بيايد.

  • بعد از اينکه مواد به جوش آمد و شکر آب شد پودر هل و زعفران و گلوکز را اضافه کنيد.

  • اجازه دهيد شربت براي 10 دقيقه با حرارت بالا بجوشد و بعد آن را از روي حرارت برداريد.


طرز تهيه باميه



  • در ظرفي آرد و نمک را الک کنيد و کنار بگذاريد.

  • در يک قابلمه آب و کره و عسل را اضافه کنيد و اجازه دهيد کره با حرارت ذوب شود.

  • زماني که آب به جوش آمد آرد را به مواد داخل قابلمه اضافه کنيد و هم بزنيد تا مواد به شکل خمير دربيايند و از قابلمه جدا شوند.

  • خمير را در يک کاسه ديگر قرار دهيد و اجازه دهيد کمي دماي آن پايين بيايد.

  • زماني که خمير هنوز گرم است، با يک همزن برقي خمير را کمي هم بزنيد، يک عدد از تخم مرغ‌ها را اضافه کنيد و با همزن خوب مخلوط کنيد.

  • يک عدد تخم مرغ ديگر را هم اضافه کنيد و با همزن هم بزنيد.

  • خميري باميه که به اين روش آماده مي‌شوند چسبنده است و در مرحله آخر زماني که خمير به پره‌هاي همزن چسبيد يعني خمير آماده است.

  • خمير را به قيف منتقل کنيد. همانطور که گفتيم خمير باميه کمي چسبنده و سفت است و شکوفه زدن خمير کمي سخت است.

  • داخل قابلمه مناسب روغن بريزيد و قبل از اينکه روغن را روي حرارت بگذاريد باميه ‌ها را با قيف شکل دهيد و با قيچي ببريد و داخل روغن بريزيد.

  • بعد از اينکه کل خمير را با قيف شکل داديد و داخل روغن ريختيد. قابلمه را روي حرارت بگذاريد و اجازه دهيد باميه‌ها آرام بپزند و مغزپخت شوند.

  • بعد از اينکه باميه‌ها يکدست سرخ شدند و رنگ آن‌ها طلايي شد آن‌ها را به شربت خنک شده اضافه کنيد و هم بزنيد تا شربت به خورد باميه برود.

  • بعد از چند دقيقه باميه‌ها را از شربت خارج کنيد و داخل ظرف مورد نظر براي سرو بريزيد و با پودر پسته تزيين کنيد.


 

چجوري يک کوکو خوشمزه درست کنم؟

چگونه سالاد سزار را با سس مخلوط درست کنم؟

بهترين سالاد ماکاروني را اينجوري درست کنيد

چگونه شيريني کشمشي درست کنم؟

چگونه شيريني باميه ترکي درست کنم؟

چگونه در 8 گام عدس پلو درست کنيم؟

کورن داگ چيست و چگونه درست مي شود؟

کنيد ,خمير ,باميه ,قاشق ,دهيد ,شربت ,کنيد و ,اضافه کنيد ,را به ,بعد از ,اجازه دهيد

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

آرام دانلود بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. سلمان نقره کار حرفهایی هست برای گفتن (آرمان عقدك) پرنده چوبی فایل های دبستانی لینک شورتر^ kavirpsart مجله شیعه عکس بازیگران من رییس جمهور